Προορισμός

gr | en | de | ru | fr

ΠΕΡΙΟΧΗ
Το gr8 luxury villas complex απλώνεται νωχελικά πάνω από τον μαγευτικό όρμο «Κουβέρτα» και κάτω από τον ίσκιο του λόφου «Μουζάκι».
Η περιοχή ανήκει στο Δήμο Ερμιονίδας του νομού Αργολίδας. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πελοποννήσου και στο νοτιοανατολικό άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, απέναντι από τα νησιά Ύδρα και Δοκό και μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Ερμιόνη, το Πορτοχέλι, την Κοιλάδα, το Κρανίδι, τα Δίδυμα, τους Φούρνους, το Ηλιόκαστρο, το Λουκαΐτι και το Θερμήσι.

Ο τόπος βρέχεται ολόγυρα απ’ τα νερά του Αργοσαρωνικού. Το δαντελωτό ανάγλυφο της ακτογραμμής ξεπερνάει σε μήκος τα 120 χλμ. σχηματίζοντας αμέτρητες μικρές ή μεγαλύτερες παραλίες με άμμο ή βότσαλο. Το κλίμα είναι εύκρατο, μεσογειακό και ξηρό. Ο ήλιος φωτίζει τον ουρανό για περισσότερες από 250 μέρες το χρόνο, με μέση θερμοκρασία 18,5 ΟC η οποία ξεπερνάει τους 30 ΟC  το καλοκαίρι ενώ σπάνια πλησιάζει τους 0 ΟC το χειμώνα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Η περιοχή απέχει οδικώς 175 km από την Αθήνα, 100 km από τον Ισθμό της Κορίνθου, 70 km από το Ναύπλιο και τις Μυκήνες, 45 km από το θέατρο της Επιδαύρου και τον Πόρο. Επίσης απέχει λίγα λεπτά από τα νησιά Ύδρα και Σπέτσες προς τα οποία υπάρχει τακτική θαλάσσια συγκοινωνία.

Η πρόσβαση στην περιοχή γίνεται οδικώς μέσω του Ισθμού της Κορίνθου, Επιδαύρου και Τραχειάς. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία όλο το χρόνο, από και προς Αθήνα και Ναύπλιο 2 ή 3 φορές την ημέρα -ανάλογα την περίοδο- με τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
Επίσης υπάρχει τακτική θαλάσσια συγκοινωνία από και προς Πειραιά με τα Flying Cat του Αργοσαρωνικού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 


Copyright © gr8.com.gr / All Rights Reserved.